NEXT STEP

Hallo lieve crowdfunder van LouLou the Movie,
Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor je bijdrage!
Hoog tijd voor een update, want het leek misschien zo, maar LouLou en ik hebben zeker niet stil gezeten! 

De laatste update is al even geleden en daarin vertelde ik dat ik er naar uit keek om een team te gaan samenstellen. Het duurde even, er waren wat wisselingen, het lag zelfs even stil, maar YES, we zijn inmiddels bijna compleet! EN WE GAAN VAN START!

Next step: Proof of Concept shots. Dit zijn shots die helemaal af zijn inclusief special effects, muziek en de hele rataplan. Deze wil aan de Gemeente Utrecht te kunnen showen, zodat ook zij ons mooie project kunnen blijven steunen!

Kortom! Hier valt nog veel meer over te vertellen en vooral te laten zien en dat zal ik de komende tijd zeker ook doen!
To be continued!
Liefs,
Hanneke

Laat een reactie achter