FEEST! Crowdfund meer dan geslaagd!

Oh wat een FEEST! Ook het tweede streefbedrag van 12500 euro is behaald! 191 Donateurs maakte het mogelijk om 137% van het oorspronkelijke streefbedrag op te halen.

Ik ben heel erg onder de indruk! Van de hartverwarmende berichten die ik heb ontvangen. Van de betrokkenheid die ik voel. En hoe vaak de link gedeeld is. En waar ik vooral van geniet is dat er veel nieuwe professionals in de kind en rouw sector het maakproces van de film nu gaan volgen. LouLou kan nu zijn weg vinden in deze sector en bereikt de doelgroep waar hij voor bedoeld is. De kinderen die met verlies te maken krijgen.

Er staan nog 2 dagen op de teller dus die ga ik gewoon nog even benutten. 

Alle updates over dit project zijn te volgen op mijn instagram account, of via een update hier op ‘voordekunst’ of per mail.

Ook niet onbelangrijk… Ik ga jullie persoonlijk benaderen voor de speciale gifts die bij jullie sponsoring horen. 

Liefs Hanneke
www.hanimatie.nl
www.loulouthemovie.com

Die twee zijn blij!

Laat een reactie achter